Skip to main content

På Alla Hjärtans dag

 

Jag tycker man kan relatera det mesta i livet till trädgård… ibland kanske man får tänja sig lite…

Känner mig lyckligt lottat som bor mellan två kohagar i vår lilla by. Från mitt grönsaksland kan jag se vad grannens småkalvar har för sig, i motsol bakom hundkex och smörblomster och på andra sidan huset har den andre bonden sina tjurar och sin-kor. De är också trevliga och jag brukar prata med dem lite varje morgon när jag hämtar tidningen. 
Precis som vi i växtvärlden samlar de bästa fröerna från den största tomaten på den bästa plantan,  avlar bonden på de egenskaper han vill framhäva hos sina djur tex god mjölkproduktion, men det roliga är att anlagen också följer med i hur pälsen ser ut. Om det går tio djur i hagen kan alla ha samma brokiga teckning med nån liten skillnad.
Denna lilla tjejen har ett hjärta på skinkan.

Med detta önskar kossan och jag dig en riktigt fin och kärleksfull Alla hjärtans dag!  Kram kram

Alla hjärtans dag, ko